Om oss

Theodor Olsens Eftf. Juvelèr er et familieforetak med historikk tilbake til stiftelsen i 1868. Siden 1966 har butikken hatt sin beliggenhet midt i Bergen sentrum på Torgallmenningen, like ved den blå stein.

Om oss | Butikken | Historien

Om oss

Butikken eies av 4 generasjon, og knytter seg tett til de beste gullsmeder, stenfattere og diamantgraderere. Dermed kan vi utføre enhver tenkelig oppgave innen gullsmedfaget.

Vi har Bergens største utvalg i de mest profilerte merkevarer innen internasjonalt smykkedesign, men også innen klassiske diamantsmykker og andre tradisjonelle gullsmedprodukter.

Trygghet, kvalitet og service står i høysetet og vi ønsker å gi våre kunder, enten du er ung eller godt voksen den best mulige opplevelse når dere besøker vår butikk.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen innom for en hyggelig og trygg handel.

Butikken

Besøksadresse butikk og administrasjon:
Torgallmenningen 15
5014 Bergen
”Ved den blå steinen”

Telefon 55 55 14 80
Fax 55 55 14 81
Mail: butikk@theodor.no

Postadresse:
Pb 704, sentrum
5807 Bergen

Åpningstider:
Hverdager 09.30-17.00 (Torsdag til 19.00)
Lørdag 10.00-16.00

Historien

Theodor Olsens Eftf. Juveler er et familieforetak med historikk tilbake til stiftelse i 1868. Etter stifteren Theodor Olsens bortgang, ble bedriften solgt til Knut og Magnus Aase i 1903. Med tiden er bedriften blitt delt i to. AS Theodor Olsens Eftf. Harald Aase & Co Sølvvareverksteder (www.toe.no), Norges eldste sølvvareprodusent, og AS Theodor Olsens Eftf. Juveler, som driver gullsmedbutikk i Bergen. De to bedriftene har forskjellige eiere, men eies og drives begge av fjerde generasjon etter Knut og Magnus Aase.

Historiske bilder

Nedenfor kan du se noen historiske bilder av butikken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta invitasjon til førsalg, nyheter og andre spennende hendelser - skriv inn din epost-adresse i feltet nedenfor!